FAMILIA CAN PINEDA

Ens agrada pensar que, els treballadors de Can Pineda son els clients interns que cuiden dels nostres clients externs. És per això que, és essencial que l’equip de can Pineda siguin persones molt ben qualificades, amb experiència i que tinguin un factor comú. “La comoditat i benestar dels clients que ens rendeixen visita”

Jordi Pascual.

En Jordi es va incorporar a finals de 2020. 

És una persona amb compromís, ambiciosa amb una gran actitud  d’hospitalitat i empatia amb els nostres clients.

Ha viscut moltes experiències i ha reunit molt coneixement durant el seu extens bagatge a l’hosteleria. Gastronòmics com Cinc sentits, Hermanos torres, Martin Berasategui han sigut alguns dels restaurants on ha après les habilitats que el caracteritzen. Altres disciplines com tallador de pernil i barista complementen la seva formació. Espero que pugueu gaudir de la seva amabilitat.

Yimmi 

Fa Més de 10 anys que forma part de la família Can Pineda,

És la persona indispensable que uneix la tradició amb la constant evolució del restaurant. Va estar treballant amb el Xef Jaume Jovells, (co-fundador del restaurant i que ha estat el Xef durant 40 anys),on va aprendre tot sobre la cuina tradicional catalana. Tot un crack amb els guisats i arrossos!

Giuseppe

Es va unir a la nostre família a finals del 2018 com a Cap de cuina.

Bagatge molt extens difícil de resumir. Una persona molt viatjada, partint que va néixer a italia i va passar una estada llarga a França passant per Londres. Diferentes cultures i cuines fa impulsar la creativitat que complementa molt bé amb la cuina de tradició catalana.

Silvia

Silvia fa més de 5 anys que forma part de la familia. Sempre amb un somriure!

Una peça clau en la cuina que fa que tot flueixi com la seda.

Jordi Leon

Membre familiar de la Família, Parella de Sara Cuenca, filla d’en Paco!

Agafa la direcció del restaurant a partir del Febrer del 2020. Cap de Sala i Sumiller del restaurant.

La formació d’hostaleria, Sumilleria, Vendes i gestió d’empreses fa que tingui una visió complerta. Fet que origina una major experiencia al nostre client.

WSet level 3, Master Sommelier Certified, entre altres reconeixements.

No us perdeu la carta de vins de Can Pineda, tot un valor afegit.