INICI
ESPAIS
OFERTA GASTRONÒMICA
Carta
Menú per a grups
Carta de vins
XEC REGAL
CONTACTE
RESERVA
Nuestra carta
TEMPORADA PRIMAVERA
CAN PINEDA -
RESTAURANT FAMILIAR DESDE 1904
Tot està dissenyat per a compartir
Ostra Gillardeau Nº2 con alga (con caviar Beluga 12)
7 €
“La Gilda de Can Pineda” anxova, morro de bacallà, oliva gordal, piparra
9,50 €
Anxova de Cantàbric
5,50 €
Pernil de gla Rodríguez (D.O. Guijuelo) tallat a mà
28 €
Sardines en escabetx (2 un)
8 €
Bunyols de bacallà, all i oli de codony (2un)
6 €
Espàrrec blanc XL de Tudela, verat fumat, salsa holandesa
19 €
Amanida de tomàquet en el seu suc, encurtits
16 €
Coca de foie gras Mi-cuit, porros confitats
18 €
Pop a la brasa, parmentier, mojo picón
25 €
Hamachi curat, all blanc de xufa, fruita de temporada
26 €
Vieira, llet de tigre,coco, nous garrapinyades (2un)
18 €
Xipirons saltejats , botifarra negre, rossinyol
26 €
Morro de bacallà a la llauna amb puré mongeta blanca
25 €
Tataki de llom amb “vitello tonnato”, piparres fregides
23 €
“Cap i pota”
16 €
Peix de llotja del dia
S/M
Macarrons Can Pineda, galta de vedella, trufat
22 €
Arròs de llamantol del país
42 €
Arròs sec de chuletón de nebraska
28 €
Fideuà, moll de roca, allioli de safrà
28 €
Pollastre de camp farcit a la catalana, salsa rostit, prunes, pinyons
22 €
Rodó de vedella, salsa de foie i múrgoles
32 €
“Cua de bou” amb escamarlans des de 1972
24 €
“Chuletón” País Vasc amb patates fregides
90 €/Kg.