Carrer de Sant Joan de Malta, 55, 08018 Barcelona
(+34) 617 07 38 97
Carrer de Sant Joan de Malta, 55, 08018 Barcelona
(+34) 617 07 38 97

OFERTA GASTRONOMICA

LA CUINA

Can Pineda és fidel al seu estil, senzill i honest. Ofereix cuina tradicional catalana, on tot gira entorn als productes estacionals i de proximitat. L’experiència acumulada durant els 50 anys ens ha conduït a consolidar la relació amb aquells petits productors que ja formen part de la família e història de Can pineda, fet que ens ofereix el millor tracte de favor que garanteix la qualitat i el coneixement de l’origen dels productes.

CELLER

L’història de Can Pineda està molt arrelada amb el món del vi i va ser l’objecte per la qual es va fundar. Disposem d’un espai independent “el celler”, per emmagatzemar les més de 400 referències d’arreu del món. Posem accent a petits projectes sostenibles que puguin transmetre històries familiars. Els vins una part indispensable per tenir una gran experiència.

XEC REGAL

SORPRÈN ALS TEUS AMB UNA EXPERIENCIA CAN PINEDA
Tot està disposat per poder gaudir d’una experiència inolvidable. L’equip humà i l’espai de Can Pineda tenen la voluntat de voler emocionar-te i sorprendre a traves dels cinc setits. Tenim a disposició un menú gastronòmic amb tot inclòs, amb una durada mínim de 2 hores. El menú está pensat que sigui sorpresa ja que augmenta l’experiencia en general.
COM SOL.LICITAR EL XEC REGAL?
Contacta amb nosaltres per telèfon, whatsapp o e-mail, per poder tramitar la compra del Xec Regal. El Xec Regal será per dos persones minim.
CONDICIONS DE RESERVA
La persona que hagi de gaudir de l’experiència ha de reservar amb prou antelació per poder asegurar la data sol.licitada. Si tingués algun tipus d’intolerancia o al·lèrgies, s’ha de notificar a l’hora de tramitar la reserva. Recomanem que l’hora de la reserva sigui de 13:00 0 13:30 per poder gaudir-ho amb temps.